Select Page

Targets

Middels het targetsabonnement krijgt u een aantal updates over de marktvisies van DayOptions per telegram . Deze geven de richting aan en kunt u gebruiken ter ondersteuning van uw eigen handelen. U kunt zelf het juiste beleggingsproduct kiezen.

 

Bij het communiceren van de targets geven wij ook meteen een stoploss niveau mee, het is aan u om dat niveau mee te geven bij het ingeven van een order. Nadat de koers de juiste richting ingaat ontvangt u van ons een telegrambericht om de SL naar break even op te schuiven, daarna zal het systeem de trade verder begeleiden en berichten genereren om de sl verder op te schuiven om de winst niet meer te laten lopen, het staat iedereen uiteraard vrij om geheel naar eigen inzicht de trade verder af te handelen.

 

Wij houden de targets bij met een begin- en eindstand. U kunt in ons Resultatenoverzicht zien welke targets zijn behaald. Wij berekenen de hitratio van alle targets. Zo heeft u een duidelijk overzicht hoeveel procent van onze targets met succes worden afgesloten, regelmatig sturen wij een overzicht naar onze leden. De hitratio van ons targetabonnement staat nu op ruim 70%

 

De targets hebben geen specifieke looptijd en hebben als doel om de richting aan te geven aan u, het target is dus het richtpunt van onze visie.

 

Productomschrijving:

U ontvangt minimaal 3 targets per week tot maximaal 17:30 uur

  • Signalen voor: AEX, DAX en S&P, onderliggend zijn de live koersen van IG
  • Signalen vinden plaats per telegram melding.

 

Om lid te worden, vult u het registratieformulier op deze pagina in. Op het moment van versturen gaat u een overeenkomst aan voor de gekozen termijn. U wordt toegevoegd aan onze systemen. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor onze telegram groep.

 

Voorwaarden

Uw abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij wij een opzegging ontvangen; er geldt een opzegtermijn van één week. Opzegging geschiedt volgens ons Opzeggen-formulier.

Door het afnemen van dit product bevestigd u op de hoogte en akkoord te zijn met onze Algemene Voorwaarden.

Na bestelling ontvangt u een bevestiging per mail. U krijgt een factuur met een betaalverzoek. Vanaf het moment van betaling bent u ingeschreven voor onze dienstverlening.

 

Error: Contact form not found.