Targets

Middels Targets krijgt u, een aantal updates over de marktvisies van DayOptions per app melding in de daarvoor gecreëerde Target app. Deze geven de richting aan en kunt u gebruiken ter ondersteuning van uw eigen handelen. U dient zelf het juiste beleggingsproduct te kiezen.

Wij houden de targets bij met een begin- en eindstand. U kunt in ons Resultatenoverzicht zien welke targets zijn behaald. Wij berekenen de hitratio van alle targets. Zo heeft u een duidelijk overzicht hoeveel procent van onze targets met succes worden afgesloten, regelmatig sturen wij een overzicht naar onze leden.

De targets hebben geen specifieke looptijd en hebben als doel om de richting aan te geven aan u, het target is dus het richtpunt, u kan daar de Stop loss leggen als de koers het target heeft gehaald, het wil zeker niet zeggen dat de koers niet verder kan bewegen de richting in.

Productomschrijving

U ontvangt dagelijkse begeleiding en coaching voor de beurs en cryptocurrency:

  • Signalen voor: ES / SP500 / DAX / AEX / FTI;
  • Signalen vinden plaats per App melding.

Om lid te worden, vul het registratieformulier op deze pagina in. Op het moment van versturen gaat u een overeenkomst aan voor de gekozen termijn. U wordt toegevoegd aan onze systemen. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor onze WhatsApp groep op het 06-nummer want u achterlaat tijdens het bestellen.

Voorwaarden

Uw abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij wij een opzegging ontvangen; er geldt een opzegtermijn van één week. Opzegging geschiedt volgens ons Opzeggen-formulier.

Door het afnemen van dit product bevestigd u op de hoogte en akkoord te zijn met onze Algemene Voorwaarden.

Na bestelling ontvangt u een bevestiging per mail. U krijgt een factuur met een betaalverzoek. Vanaf het moment van betaling bent u ingeschreven voor onze dienstverlening.


 

Terms and conditions
Privacy statement