Select Page

Semi-Auto Trading

Het algoritmesysteem met vier unieke scripts genereert signalen op verschillende indicies. DayOptions eigenaar Jack van Hoof zet deze signalen om in concrete trades. Deze trades kunt u automatisch volgen met uw eigen IG-rekening.

DayOptions is geen vermogensbeheerder. Wij kennen uw financiele situatie ook niet. Ons systeem biedt u de mogelijkheid om onze trades te volgen. U krijgt een SMS-bericht met een link waarmee de order op uw IG-rekening klaargezet wordt. U beslist vervolgens zelf of u de trade mee wilt doen door de trade te accepteren, of af te wijzen. Als u de trade accepteert gaat de order rechtstreeks naar uw eigen rekening bij IG Markets. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan de SMS-order zo spoedig mogelijk op te volgen.

U blijft ten alle tijde zelf volledig in controle over uw rekening, uw tegoeden en de daadwerkelijke trades zelf. U kunt ervoor kiezen om een trade eerder te sluiten of de order aan te passen. Al is dit natuurlijk niet de intentie van het systeem. U wordt bij uw lidmaatschap toegevoegd aan een WhatsApp-groep waar enkel aanwijzigen op de betreffende trades komen. Deze bevatten bijvoorbeeld instructies om de StopLoss of Limieten te verhogen of verlagen. Op deze manier wordt elke trade afzonderlijk gefinetuned.

Productomschrijving

U ontvangt ordersignalen die na uw goedkeuring automatisch op uw IG-rekening geopend kunnen worden.

  • Signalen voor: DAX;
  • Signalen kunnen op dit moment alleen uitgevoerd worden op een IG-rekening;
  • Aanvullingen op signalen vinden plaats in een besloten WhatsApp groep;
  • Vaste Stop Loss van 150 punten, dit betreft een gegarandeerde stop;
  • Er is geen vast, van te voren bepaald Limiet;
  • De aantallen CFD’s waarmee u volgt zijn enkel op het begin van de maand aan te passen;
  • De volledige Productomschrijving in PDF-formaat kunt u hier downloaden.

Deze dienst start met handelen op de DAX CFD (€1). Tijdens het inschrijven kan aangegeven worden met hoeveel CFD’s (€1) gevolgd wil worden. Er wordt gewerkt met een margin van ± €1.500 per CFD. U bent zelf verantwoordelijk voor het zorgen voor voldoende margin.

Het abonnement kost €75 per maand. Bovenop dit abonnement geldt een winstfee van 25% welke gebaseerd is op het ‘High Watermark’-principe. De resultaten worden cumulatief berekend, dus eventuele verliezen moeten eerst worden goed gemaakt alvorens over te gaan tot facturering van de winstfee.

Om lid te worden, vul het registratieformulier op deze pagina in. Op het moment van versturen gaat u een overeenkomst aan voor de gekozen termijn. U wordt toegevoegd aan onze systemen. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor onze WhatsApp groep op het 06-nummer want u achterlaat tijdens het bestellen.

 

Voorwaarden

Uw abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij wij een opzegging ontvangen; er geldt een opzegtermijn van één week. Opzegging geschiedt volgens ons Opzeggen-formulier.

Door het afnemen van dit product bevestigt u op de hoogte en akkoord te zijn met onze Algemene Voorwaarden.

Na bestelling ontvangt u een bevestiging per mail. U krijgt een factuur met een betaalverzoek. Vanaf het moment van betaling bent u ingeschreven voor onze dienstverlening.

In verband met de winstfee worden de resultaten in de laatste week van de maand berekend en ontvangt u hiervoor een aparte factuur per e-mail. De betalingstermijn van deze factuur is vijf werkdagen.

Let op: wij bevelen u ten sterkste aan om een aparte CFD rekening te gebruiken voor het Semi-Auto Trading. Als u zelf ook handelt op het gekoppelde account kan er op een bepaald moment een te kort ontstaan in bijvoorbeeld de margin. Bovendien is het eenvoudiger om de winstfee te berekenen als alleen trades zijn uitgevoerd die via de SMS-order geplaatst zijn.

Voor het openen van een (extra) IG-rekening kunt u gebruik maken van deze link.


 

Error: Contact form not found.