Auto Trading

Dayoptions gaat strategische samenwerking aan met JFD Bank.

Er is lange tijd bij zowel Dayoptions maar zeker ook bij onze volgers de behoefte om de signalen automatisch te laten uitvoeren.
Na een intensief onderzoek onder de mogelijkheden die diverse financiële instellingen aanbieden, zijn wij sinds begin dit jaar in voorbereiding met de JFD Bank om het automatisch uitvoeren te realiseren.

JFD Bank werkt in Nederland op exclusieve basis samen met Tradealot BV in Aerdenhout. Zij verzorgen alle service voor de Nederlandse cliënten van JFD.
In de afgelopen vijf maanden zijn er enorme positieve stappen gezet en kunnen wij u melden dat JFD Bank het systeem van Dayoptions voor de AEX heeft goedgekeurd om te worden opgenomen als officieel vermogensbeheerproduct van JFD.

Hierdoor kunnen wij u als lid van Dayoptions de perfecte mogelijkheid bieden om de AEX signalen direct op een professionele wijze uit te laten voeren, later volgen de DAX en S&P.

JFD Bank is een A-book broker en is daarmee te vergelijken met de handelswijze van BinckBank en DeGiro. JFD werkt met de CFD. Dit heeft als voordeel dat de portefeuilles optimaal gemanaged kunnen worden en de minimale deelname bescheiden gehouden kan blijven.De CFD kan zowel long als short, loopt 1 op 1 mee met de AEX, er is een hefboom mogelijk en de contractgrootte is gelijk aan de stand van de AEX. Geen dure- en ingewikkelde optieconstructies, geen zware futureposities en ook geen grote liquiditeitsbehoefte zoals bij de ETF.

Productomschrijving

  • De maximale hefboom is vijf.
  • Het maximale risico per transactie is 5% van het vermogen
  • De maximale drawdown (maximaal totaalverlies op de portefeuille) is 30%.
  • De transactiekosten zijn roundturn € 0,10 per CFD.
  • Het abonnement van Dayoptions kost € 75,- per maand.
  • Voor Whatsapp-leden/Full abonnementhouders is het gratis.
  • De beheervergoeding is 2% per jaar en de performance fee is 20% op basis van High WaterMark

 

 

Graag lichten we de deelnamekosten toe aan de hand van een voorbeeld:
De basis is het abonnement. Hier ontvangt u alle signalen en correspondentie vanuit Dayoptions.
Dit kost € 75,- per maand, dus € 900,- per jaar.

Voor het beheer berekent JFD een vaste vergoeding van 2% per jaar. Bij een deelname van € 5.000,- is dat € 100,- per jaar. U begrijpt dat JFD daar geen team en operations van kan bekostigen.
Voor JFD is het van groot belang dat er een hoog rendement wordt behaald. Middels de signalen van Dayoptions en het beheer/management van JFD Wealthmanagement mogen we dat verwachten.

Dan komt de belangrijke Performance fee aan de orde:

Stel u start op 1 juli met € 10.000,-. Op 1 augustus is het vermogen toegenomen tot € 12.000,-. Dit is netto na aftrek van transactiekosten en beheervergoeding. JFD berekent dan 20% over de winst ad € 2.000,-, zijnde € 400,-. Uw High WaterMark (hoogste punt ooit op een afrekenmoment) is € 12.000,-.

Stel per 1 september is het vermogen teruggevallen naar € 11.000,- en per 1 oktober weer omhoog naar € 14.000,-. U maakt dan in de laatste maand een winst van € 3.000,- maar de High Watermark is € 12.000,- dus berekent JFD u over het meerder boven de € 12.000,-, zijnde € 2.000,-. Dit maakt de performance fee 20% van € 2.000,-, zijnde wederom € 400,-.

Wat kunt u verwachten:

U kunt vanuit Dayoptions een intensieve begeleiding verwachten om een zeer hoog rendement te maken. Daarnaast uiteraard de signalen voor de AEX.
Vanuit Tradealot kunt u optimale begeleiding en service verwachten met betrekking tot uw rekening bij JFD.
Vanuit JFD kunt u de uitvoering en het risicobeheer van uw rekening op een zeer hoog en
professioneel niveau verwachten.


 

[contact-form-7 404 "Not Found"]